БАРАТЕ СОВРШЕН ПОДАРОК?

Не барајте повеќе! Го имаме токму она што ќе измами насмевки на лицата на вашите најблиски – новата линија на Alma Ras – Happy за целото семејство!

Колекциите на Alma Ras и Manners побарајте ги:
ELVA Рамстор Мол Скопје – бул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.13

ЕLVA Сити Мол Скопје – ул. „Љубљанска“ бр. 4

ELVA Штип – ул. „Јосиф Ковачев“ бб
ALMA RAS Тетово – ул. „Јане Сандански“ бр. 68

Среќата е поголема ако се сподели!

Alma Ras contact

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosnia and Herzegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter Sign up

Sign up for our newsletter and be the first to know news about sales, new products and exclusive offers.

Prijavite se na newsletter

Our stores
Follow us

© 2017 Alma Ras d.o.o. | All rights reserved.

Developed by LEFTOR

top